Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ... ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ

 
Μεσημεριάτικα στα λημέρια του Μελισσανίδη σήμερα η ΑΕΚ. Έχει το παιχνιδάκι με γηπεδούχο τον Ιωνικό που έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας. Βαθμούς ψάχνει ουραγός κι άντε να ματώσει, να τα δώσει όλα για να αρμέξει ομάδα κορυφής. 'Αλλα κυβικά το ιωνικάκι, και για να τα καταφέρει στην τελική χρειάζεται να μαζέψει βαθμούς από τους αντιπάλους της κατηγορίας του. Από τα ματσάκια με τους άλλους μικρούς του πρωταθλήματος. Σωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν ο Ιωνικός να σκύψει απέναντι στην ΑΕΚ. Θα το παίξει και ό,τι βγει. Με τον Παναθηναϊκό στην Κοκκινιά ο Ιωνικός πήρε το ''Χ''.
Η ΑΕΚ; Είναι σε τροχιά πρωταθλητισμού, στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και στην... απομάκρυνση της από τον διώκτη Ολυμπιακό. Κι όμως θα είναι έκπληξη να δούμε την ΑΕΚ να είναι ορμητική κόντρα στον Ιωνικό. Ναι μεν η ΑΕΚ θα έχει την κατοχή, αλλά δεν προβλέπεται να ψάξει τον τρόπο στο πως πιάσει από το λαρύγγι τον αντίπαλο. Όχι τέτοια πράγματα. Εκτός έδρας η ΑΕΚ το πάει στο λάου λάου. Κι αν έρθει η νίκη, καλώς ήρθε. Αν δεν σκοράρει, αν η ΑΕΚ δεν έχει εξασφαλίσει το τρίποντο, δεν θα αλλάξει ρυθμό. Στο ρελαντί θα το πάει η ΑΕΚ μέχρι τέλους, χωρίς πυρετό και νεύρα στο παιχνίδι της.
 Αυτή είναι η ΑΕΚ. Την ξέρουμε. Και σε κάθε ευκαιρία το επιβεβαιώνει. Εκτός έδρας δεν μπαίνει με... φόρα, με την κεκτημένη ταχύτητα που απαιτεί ο ψηλός της στόχος. Στο περπατιστό θα τη βγάλει τη δουλειά κι αν της κάτσει, της έκατσε. Αν όχι θα μείνει με την. ικανοποίηση ότι ήταν  καλύτερη, ότι είχε ευκαιρίες.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ... ΑΔΙΚΟ