ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

 
Το ακούς και κομπλεξάρεσαι. Καρφώνεται ένα παλούκι επάνω σου, να σου υπενθυμίσει σε ποια χώρα ζεις. Σε ποια χώρα κάνεις οικογένεια. Τι λέμε; Αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί από την Γιουβέντους. Απίστευτο. Ποιο είναι το απίστευτο; Να φάει τέτοια καμπάνα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ρε, και ένοχη να είναι η ελληνική ομάδα θα γλυτώσει. Γιατί; Αν πεις ότι φταίει τοι κράτος ή η κυβέρνηση, είσαι εκτός, μακριά από την πραγματικότητα. Ο κόσμος φταίει. Ο λαός. Ο γίγαντας λαός.
Αν κινδυνεύει η ομάδα με μπούγιο οπαδών να τιμωρηθεί με ποινή που την στέλνει εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, το... κακό δεν θα... προλάβει να συμβεί. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα παρέμβει, θα αλλάξει το νόμο για να πέσει στα μαλακά η ομαδάρα. Δεν βοηθάει την ομαδάρα και τον διαπλεκόμενο μεγαλομέτοχο της η κυβέρνηση, όχι αυτό. Την πάρτη της κοιτάει η κυβέρνηση διότι  εκλέγεται από κόσμο μεγαλωμένο και αναθρεμμένο στην καχυποψία. 
Μη λέμε λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται. Το αθλητικό δικαστήριο στην Ιταλία για πλαστά συμβόλαια και ψεύτικα ποσά σε αμοιβές ποδοσφαιριστών από μεταγραφές βρήκε σκάρτη την ΠΑΕ Γιουβέντους και της αφαίρεσε 15 ποντάκια από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να το δούμε στην Ελλάδα. Γιατί; Είπαμε. Δεν το επιτρέπει ο λαός.  
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ 100 ΠΡΩΤΟΣ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΣΟ... ΚΑΛΟΣ;