ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

 
Τέσσερις ομάδες πάνε για πρωτάθλημα. Ας πούμε ότι είναι τέσσερις, μη στεναχωρήσουμε κανέναν. Ο Παναθηναϊκός, για να σεβαστούμε τη σειρά της βαθμολογίας, η ΑΕΚ και οι ισόβαθμοι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. Μη βάλουμε στο λογαριασμό τον Άρη που ακολουθεί σε απόσταση οκτώ βαθμών.
Τι γινόταν τον παλιό καλό καιρό στο πρωτάθλημα; Όταν η ομάδα ήταν σε πορεία αληθινού πρωταθλητισμού, δηλαδή είχε πολλές ελπίδες να κόψει εκείνη πρώτη το νήμα, τότε... έμπαινε στη μάχη και ο πρόεδρος. Ίσως είχε μπει πριν ένα... τέταρτο της ώρας, αλλά μπαίνει πολύ  δυνατά όταν η ομάδα χρειάζεται... βοήθεια. Έτσι είναι. Ο πρόεδρος δεν αφήνει στην τύχη της την ομάδα.
Δεν φτάνουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Αυτοί ό,τι μπορούν κάνουν, τα δίνουν όλα. Ε, είναι άδικο για την ομάδα να μην την σπρώξει, όσο μπορεί από την πλευρά του και ο πρόεδρος. Τι, δηλαδή, κάνει ο  πρόεδρος, όταν η ομάδα τον έχει... ανάγκη; Αυτός ξέρει.
Έτσι που λες γινόταν στο παρελθόν. Δεν γίνεται σήμερα; Άγνωστον! Κι αν γίνονται τα ίδια, γίνονται πολύ σεμνά και  σε μικρότερο βαθμό.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ 100 ΠΡΩΤΟΣ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΣΟ... ΚΑΛΟΣ;