ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 
Την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη μεγάλο ματς, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (φώτο). Ποιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο που καίει τους δυο αντιπάλους; Ο διαιτητής! Αυτόν φοβούνται περισσότερο από τον αντίπαλο. Τα παιχνίδια των μεγάλων τα σφυρίζουν ξένοι, μπήκε και το κόλπο με το Var, αλλά η καχυποψία βασιλεύει. Λες και δεν άλλαξε τίποτα. ΟΠΑΟΚ, άλλωστε, και ο Ολυμπιακός έχουν κατ' επανάληψιν διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Κι όχι μόνο αυτές οι δυο ΠΑΕ.
Από τη μια υπάρχει η θεωρία ότι βοήθησε την ανταγωνιστικότητα, άρα και και το ίδιο το πρωτάθλημα, το γκρέμισμα της Παράγκας, οι αλλαγές στην ΕΠΟ και γενικά η ''κηδεμονία'' από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές. Παραμύθια! 
Καθαρό πρωτάθλημα σημαίνει καθαρή διαιτησία, σύμφωνα με τη λογική που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Τι, τελικά, συμβαίνει από τα δυο; Το πρωτάθλημα παίζεται σπαθί ή όχι; Οι προπαγανδιστές των ''αλλαγών'' πανηγυρίζουν ότι τα μέτρα της εξυγίανσης έφεραν αποτελέσματα και απόδειξη ότι τον τίτλο διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Ότι μπήκε φρένο στο μονόλογο του Ολυμπιακού. 
Αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα, τότε γιατί δεν έχουν σταματήσει οι μουρμούρες, αλλά και ανοιχτά οι επίσημες καταγγελίες για μεροληπτικές διαιτησίες, ακόμα και από αλλοδαπούς ρέφερυ. Συνεχίζονται τα φαλτσοσφυρίγματα, δεν είναι αδέκαστες όλες οι διαιτησίες; Ή οι ΠΑΕ συνεχίζουν να δυσφημούν το ίδιο το προίόν τους, το πρωτάθλημα, με ψεύτικες καταγγελίες; 
Η αλήθεια είναι ότι τίποτα επί της ουσίας δεν άλλαξε. Είναι ζήτημα καθαρά τύχης, ευνοϊκών συμπτώσεων, που σήμερα υπάρχει μια κάποια ισότητα σε τέσσερις ΠΑΕ και γι' αυτό πάνε πακέτο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ