Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΑΝ ''ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ'' ΤΟΝ ΑΡΗ!

 
Μετά και την χθεσινή ήττα του Άρεως στο Βικελίδης και από τον Παναθηναϊκό να δούμε αν θα καταπιούν τη βρώμικη γλώσσα τους όσοι δυσφημούν τον Ολυμπιακό, γενικώς και αορίστως, και βέβαια προσωπικώς τον μεγαλομέτοχο Μαρινάκη Ευάγγελο. Σε κάθε ''ευκαιρία'', αλλά και αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος αφήνουν υπονοούμενα για ''περίεργες''' σχέσεις ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ. Μ' άλλα λόγια ότι ο Άρης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού.
Τι, όμως, να το κάνει τέτοιο... άχρηστο παράρτημα σαν και τον Άρη του μεγαλομετόχου Θόδωρου Καρυπίδη ο Ολυμπιακός; Να δίνει βαθμούς στους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Κι από τον Ολυμπιακό να του βγαίνει η ψυχή να κερδίσει - αν κερδίσει-- τον Άρη...
Μιλάνε μόνα τους τα πράγματα. Τα γεγονότα. Τα αποτελέσματα. Και τι μας λένε; Πως είναι μια πλαστογραφία ότι ο Άρης είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού. Εκτός κι αν δεχθεί κανείς πως ο Καρυπίδης έχει πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη. Κάτι που δεν στέκεται. 
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1- 0 τον Άρη στη Λεωφόρο και χθες στη Θεσσαλονίκη 2-1. 
Η ΑΕΚ κέρδισε το ''παράρτημα'' με 2-0 στο ά γύρο και 3-0 στην Αθήνα.
Ο ΠΑΟΚ πήρε 0 - 0 εκτός στην έδρα του Άρεως και νίκησε 1- 0 στην Τούμπα.
Ο Άρης ενώ πήρε σε έξι παιχνίδια μόνο ένα (αριθμός 1) βαθμό από τρεις ομάδες της κορυφής στη βαθμολογία κέρδισε ΜΟΝΟ τον Ολυμπιακό, 2-1 στη Θεσσαλονίκη. Και για να περάσει στο κύπελλο τον Άρη ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να χύσει αίμα. Λοιπόν;
Δυστυχώς οι λασπολόγοι δεν θα σταματήσουν να λένε και να γράφουν ''τα δικά τους'' για τη σχέση Ολυμπιακού -Άρεως. ''Τα δικά τους'' σημαίνει να πετάνε αιχμές, χωρίς να είναι σαφείς. Σπόντες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία. 
Διαβαστε ακομα:
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ...