ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 
Όσο το σκέπτομαι το πως εξελίχθηκε το πολύ δυνατό ματς Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, σ΄ ένα ουσιώδες συμπέρασμα καταλήγω. Δεν κέρδισε ο πρωταθλητής διότι είχε μια πολύ σημαντική απουσία. Δεν έπαιξε ο... Μαρσέλος. Ο Βραζιλιάνος μπακ, απόκτημα απαραίτητο στον Ολυμπιακό. 
Που πας, κύριε Μαρινάκη, και κύριε Μίτσελ; Χωρίς Μαρσέλο, και έχετε την απαίτηση να κερδίσετε τον Παναθηναϊκό;. Πήρε τον Μαρσέλο διότι τον είχε ανάγκη. Γι' αυτό όλος ο Ολυμπιακός, ΠΑΕ και μμε και οργανωμένοι το πανηγύρισαν. Τελικά; Τον σούταραν τον παικταρά. Και μπήκαν στο γήπεδο να πάρουν το τρίποντο χωρίς Μαρσέλο.
Να μιλήσουμε σοβαρά. Για μια φορά ακόμα ο Μαρινάκης τα έχωσε στον... Μητσοτάκη. Ασφαλώς τον θεωρεί υπεύθυνο διότι, όπως ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το πρωτάθλημα είναιξεφτυλισμένο. Το πιο ξεφτυλισμένο από τα ξεφτυλισμένα. 
Είπαμε, μιλάμε σοβαρά. Πρώτον, το πόσο ξεφτυλισμένο είναι το πρωτάθλημα αφορά στο 100% τους μεγαλομετόχους των 14 ΠΑΕ. Δεύτερον, ποια κυβέρνηση. Η κυβέρνηση και το κουκλάκι Αυγενάκης που παριστάνει τον αρμόδιο υπουργό δεν παίζουν. Και είναι ξεφτύλα ένας επιχειρηματίας του ποδοσφαίρου, όπως ο Μαρινάκης να κάνει πολιτική πεζοδρομίου, ρίχνοντας ευθύνες στην... κυβέρνηση επειδή δυσκολεύεται να πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ''ΠΡΟΔΟΤΗ'' ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ