ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 3-0 ΜΕ ΟΦΗ ΜΥΡΙΖΕΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Αφού η ΑΚ πέτυχε έτσι ή αλλοιώς τρία γκολ στο Ηράκλειο αποσύρθηκε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Χωρίς καν την... υποψία ότι τα απίστευτα κι αληθινά... επαναλαμβάνονται. Για όσους ξεχνάνε να θυμίσουμε ότι στο ματς του περασμένου πρωταθλήματος η ΑΕΚ γλύτωσε την ήττα στην έδρα του ΟΦΗ παρ' ό.τι είχε προηγηθεί με 3- 0. Ο γηπεδούχος ισοφάρισε 3-3 και είχε πάρει φαλάγγι την ΑΕΚ μέχρι να σφυρίξει λήξη το κοράκι.
Καθαρό σκορ το χθεσινό 3 - 0 (φώτο) εκτός για την  ΑΕΚ και σίγουρα βαρύ για τον μαχητικό ΟΦΗ, ο οποίος βγήκε στο γήπεδο να πάρει αποτέλεσμα και έπαιξε στα ίσα και σαν ίσος με την ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Και επειδή πράγματι με το εντυπωσιακό 3 -0 η ΑΕΚ κερδίζει τις εντυπώσεις κι είναι ακόμα πιο μέσα στο κυνήγι της πρωτιάς, μετά τα τρία γκολ το σκηνικό άλλαξε στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στο τελευταίο τέταρτο.
Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ήθελαν να... κουραστούν, Ολοφάνερο πως επιθυμούσαν οικονομία ενέργειας. Μεθαύριο Τετάρτη παίζουν στο Περιστέρι να ξοφλήσουν το χρεωστούμενο ματσάκι με τον Ατρόμητο και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια. Αν τα πάρουν και τα δυο, τότε η ΑΕΚ στα play-off θα περάσει πρώτη στη βαθμολογία. Και με 9 πόντους περισσότερο από τον Ολυμπιακό, τον οποίον θεωρεί τον πιο δύσκολο αντίπαλο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΕΨΑΧΝΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ... ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ