ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
''Οι αδικίες μας δυναμώνουν'' είπε ο Λουτσέσκου. Κάποιοι αδικούν τον ΠΑΟΚ κι ευτυχώς αντί να του κάνουν ζημιά τον δυναμώνουν. Πονηρός ο Ρουμάνος. Θα σταματήσουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ να τον αδικούν για να μην τον δυναμώσουν κι άλλο.
Μόνον ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα; Και ο Ολυμπιακός με τον προστάτη του Μαρινάκη τα λέει φόρα παρτίδα. Δεν κωλώνει ο εφοπλιστής. Αλλοίμονο, να αφήσει τους εχθρούς του Ολυμπιακού (φώτο, από το 6 -0 χθες με Λεβαδειακό) χωρίς να τους βάλει στη θέση τους. Να τους ξεμπροστιάσει.
Αν δεν γινόταν το δυστύχημα στα Τέμπη και η εθνική τραγωδία με τόσους νεκρούς, η ΑΕΚ δεν θα είχε βάλει γλώσσα μέσα. Να καταγγείλει κι αυτή το κυνήγι που δέχεται από τους κρυφούς και τους φανερούς εχθρούς της ομάδος.
Δεν έχασε την ευκαιρία και ο Αλαφούζος να βάλει την κασέτα. Κάποιοι δεν θέλουν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Και από την πράσινη ΠΑΕ έκαναν ξεκάθαρη προειδοποίηση για το παρασκήνιο του πρωταθλήματος.
Ντροπή! Τις μεγάλες ομάδες, αυτές που κυνηγάνε το πρωτάθλημα και μόνιμα έχουν εγκατασταθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, τις πολεμάνε οι ΠΑΕ στην ουρά της βαθμολογίας. Ποιοι άλλοι; Αυτοί είναι οι ένοχοι στην πλαστογραφία του πρωταθλήματος. Οι μικροί του πρωταθλήματος το βρωμίζουν. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ