Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ... ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

 
Ο Μπαλτάκος είπε πως τον απειλεί ο Μελισσανίδης. Τι είδους απειλή; Να του φορέσει μαύρη γραβάτα. Δηλαδή; Το αφεντικό της ΑΕΚ θα στείλει στον αγύριστο κάποιον δικό του, του προέδρου της ΕΠΟ, με συνέπεια στην κηδεία ο Μπαλτάκος να φορέσει μαύρη γραβάτα. 
Αυτά δεν τα λέει ο Μπαλτάκος, αλλά ο Μαρινάκης. Επειδή του τα είπε ο Μπαλτάκος. Ο οποίος Μπαλτάκος διαψεύδει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ότι ποτέ δεν τον απείλησε ο Μελισσανίδης. Εγώ τι κάνω; Ποιον να πιστέψω.
Ο μεν Μπαλτάκος λέει ότι τον απειλεί με μαύρη γραβάτα ο Μελισσανίδης, ο δε Μαρινάκης επιμένει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ φοβάται το αφεντικό της ΑΕΚ και γι' αυτό δεν παραδέχεται ό,τι ο ίδιος είπε στον εφοπλιστή. Εγώ τι κάνω; Ποιον να πιστέψω.
Μιλάμε σοβαρά, έχω πρόβλημα. Ποιον να πιστέψω; Δεν αποκλείω να λέει αλήθεια ο Μαρινάκης. Ποια αλήθεια, όμως; Το ψέμα που του σέρβιρε ο Μπαλτάκος, για να δικαιολογηθεί. Ότι τον έχει τρομοκρατήσει με τη μαύρη γραβάτα ο Μελισσανίδης. Κι αν έβγαλε τη μαύρη γραβάτα από το κεφάλι του ο Μαρινάκης; Ενώ η αλήθεια είναι άλλη. Δηλαδή; Να απείλησε ο Μελισσανίδης τον Μπαλτάκο με μπλε βιολετί γραβάτα, όχι με μπλακ.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..