ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ''6'' ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4

 
Γελάνε και τα τσιμέντα. Και όποιος νομίζει πως δεν είναι δυνατόν να χασκογελάνε τα τσιμέντα δεν ξέρει τι του γίνεται. Γελάμε και με θόρυβο τα τσιμέντα, αλλά ποια τσιμέντα; Μόνο εκείνα στα γήπεδα. Και δεν λένε να σταματήσουν. Επειδή ακούνε και βλέπουν ένα κάρο τρελά πράγματα που μόνο αφεντικά ΠΑΕ είναι ικανοί να τα κάνουν. Τα μπετά, ρε; Ναι, ρε, τα μπετά.
Συνάντηση, λέει, των έξι, αυτών που παίζουν στα play - off. Πλάκα κάνουμε; Τι άλλο! Μόνο οι αφελείς, οι πιο αφελείς από τους αφελέστερους περίμεναν κάτι καλό να βγει για το πρωτάθλημα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καμιά φούστα να ρίξουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ναι. Ο άλλος από το Βόλο να δημοσιεύει φωτογραφία  Θεσσαλονικιού προέδρου με κίτρινη βερμούδα και γραβάτα, και να τον αποκαλεί κλαρινογαμπρό - influencer, μέσα κι αυτό.
Ρε, είμαστε σοβαροί; Να περιμένουν αποτέλεσμα από τους ''6''της κορυφής, ο ένας δεν πιάνεται για μεγάλος. ο άλλος, ο καναλάρχης, έφυγε πριν πάει, ο άλλος ήταν παρών με τηλεδιάσκεψη. Είσαι σκουπίδι, είσαι φασίστας, θα κάνω μήνυση, θα πάω στην ΦΙΦΑ. Τέτοια κόλπα. Και πριν γίνει η συνάντηση την είχαν χαρακτηρίσει ''ιστορική''.
Και μόνο ότι εν μέσω πρωταθλήματος οι μεγάλοι θέλουν υποτίθεται να λύσουν το αιώνιο άλυτο πρόβλημα της διαιτησίας, αυτό τα λέει όλα. Κάποιος μίλησε για βόθρο. Ποιο είναι το πιο φοβερό; Στο ντούκου περνάει κι αυτό.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ '' ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ'' ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ''ΜΑΥΡΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ''