ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο... ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 
Σκοράρει η ΑΕΚ στην Τούμπα και το κοράκι το ακυρώνει. Κανονικό γκολ στο 7 και δεν μετράει. Γιατί; Ούτε ο ίδιος ο διαιτητής ξέρει γιατί το αρνήθηκε. Ο ελίτ διαιτητής.  Μια είναι η εξήγηση. Η μαυροφόρα ήταν στημένη. Από ποιον; Δεν θέλει ερώτημα. Από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Ποιος έχει συμφέρον να υπονομεύσει την ευθυκρίσια των αλλοδαπών ρέφερυ; Οι Έλληνες συνάδελφοι τους, που πέρασαν στο περιθώριο και δεν σφυρίζουν πλέον τα ντέρμπυ.
Ευτυχώς για την ΑΕΚ που ακυρώθηκε το έγκυρο γκολ! Ευτυχώς; Ναι, αυτό λες για λογαριασμό της ΑΕΚ κατόπιν... εορτής. Κατόπιν της νίκης της με γκολ στο 80. Δηλαδή;
Δεν ξέρει κανείς και δεν πρόκειται ποτέ να μάθει ποιο θα ήταν το σκορ και ποιο το αποτέλεσμα αν η ΑΕΚ προηγούνταν 1-0 από το 7 κιόλας. Ο ΠΑΟΚ πιθανόν να ισοφάριζε και να κέρδιζε! Το ξέρεις; Δεν το ξέρεις. Ναι μεν να σκοράρε η ΑΕΚ ενωρίς, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ να αντιδρούσε και να καθάριζε το έργο. 
Τελικά. Μπαίνει το ''προσωπικό'' γκολ του Αραούχο κι αν μιλάμε ποδοσφαιρικά αυτό δεν ήταν προσωπικό. Στην επιτυχία του είχαν συμμετοχή άλλοι δυο παίκτες. Ο Μάνταλος κατά 34% που έδωσε την ασίστ στον Αργεντινό, ο οποίος δικαιούται το 33% και το άλλο 33%ανήκει στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Βέβαια. 
Στο ποδόσφαιρο το γκολ είναι δύσκολη δουλειά. Μαγική η ασίστ του Μάνταλου, μαγικότατη η εκτέλεση του ινδιάνου, αλλά το γκολ δεν θα έγραφε αν δεν έκανε το λάθος ο 23χρονος Κροάτης Κοτάρσκι, που το έφαγε από τη γωνία του.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΠΑΟΚ -ΑΕΚ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ