Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ.. ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ!

 
Είναι σίγουρο και δεν χρειάζεται να το πεις με λόγια παχειά. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα πουλάει. Αρέσει. Τραβάει το ενδιαφέρον. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, το έργο δεν έγινε πιο καθαρό. Απλά εξελίχθηκε περισσότερο ανταγωνιστικό στην κορυφή. Ποιος ασχολείται τι γίνεται στα χαμηλά της βαθμολογίας; Στις ομάδες που δεν έχουν στόχους να διεκδικήσουν κάτι.
Έτσι που λες. Μέχρι χθες την κούπα κυνηγούσαν τέσσερις ομάδες! Φοβερό. Δεν το είχαμε... μάθει αυτό. Δεν μας το δίδαξε η πραγματικότητα του ντόπιου πρωταθλήματος. Βέβαια, στην πορεία ένας ακόμα διεκδικητής θα αποσυρθεί, και θα μείνουν δυο. Καλό και επιθυμητό να τραβήξει το πράμα μέχρι τέλους με τους τρεις. Δύσκολο, όχι απίθανο.
Η αγωνιστική ανοίγει με το ματς ΑΕΚ - Άρη. Σκληρή αναμέτρηση! Ο Άρης φιλολογικά ενδιαφέρεται για την πέμπτη θέση. Δεν ισχύουν αυτά! Σιγά τώρα που θα βγουν οι παίκτες και σύμφωνα με τον υποτιθέμενο στόχο να ρεγουλάρουν την απόδοση τους, Δεν γίνονται αυτά! Αυτά είναι μόνο στο μυαλό των δημοσιογράφων. Η ομάδα έρχεται από τη φυσούνα και ό,τι βγεί. Ό,τι κάτσει. Κι αυτό που τελικά κάτσει δεν... προβλέπεται. Δεν το ξέρει κανείς.
Ο Άρης δεν πήγε καλά στο πρωτάθλημα. Πολλές αποτυχίες, αν λάβει κανείς το μέγεθος του και την αξία του ρόστερ. Δώδεκα ήττες είναι πικρός απολογισμός για ομάδα κορυφής. Να σημειώσουμε ότι ο Βόλος, ένα πόντο από πίσω έχει 11 ήττες.
Η ΑΕΚ θέλει το τρίποντο στο ματς που αρχίζει στις έξι. Δεν φτάνει αυτό. Γιατί ο Άρης θέλει να φύγει άπραγος; Η ΑΕΚ είναι η μόνη που κάνει πρωταθλητισμό χωρίς να δίνει την εντύπωση πως παλεύει. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ ζητάει τη νίκη χωρίς να δίνει μάχη. Τον Ολυμπιακό τον στρίμωξε, αλλά έχασε 3 -1.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ, Ο ΟΛΥΜΠ[ΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ