ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΕΣ

 
Η ΑΕΚ είναι στο κεφάλι της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει... τίποτα. Άνετα η πρωτοπόρος, μαζί με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίσει στη συνέχεια, να βγει μπροστά μόνη της, αλλά κα να βυβιστεί. Όλα παίζουν, όλα αλλάζουν κάθε αγωνιστική. Είναι απίθανο πλέον να διατηρείται η ίδια εικόνα, η ίδια ισορροπία στην κορυφή τη βαθμολογίας. Την προσεχή Κυριακή συνεχίζεται η μάχη στα μπαράζ του πρωταθλήματος, κι αυτά στις έξι αγωνιστικές που απομένουν θα κρίνουν τα πάντα.
Ο Παναθηναϊκός έκανε τη γκέλα με τον Βόλο (0-0 στη Λεωφόρο) αλλά ρέφαρε με το παραπάνω με τις νίκες κόντρα σε Άρη εκτός και Ολυμπιακό εντός. Και η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Φιλαδέλφεια, αλλά πήρε το τρίποντο με ΠΑΟΚ και Βόλο εκτός και εντός με Άρη. Πάνε αυτά, που σημαίνει δεν φτάνουν για να δώσουν ένα φτούκα προ στην ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό.
Κάθε τρεις και τέσσερις μέρες μια νέα μάχη. Για την ΑΕΚ πρώτα στο Φάληρο με Ολυμπιακό στις 23 του μήνα, και στις 26 με ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια και στις 30 με ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Όποιος θέλει πρωτάθλημα θα το πάρει μόνο με κερδοφόρα αποτελέσματα. Διαφορετικά θα χάσει το πλοίο της γραμμής. Δεν θα το προλάβει. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΛΑΘΟΣ