ΦΟΥΛΑΡΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ

 
Παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, άλλες δυο ακόμα και τελειώνει το έργο στο πρωτάθλημα 2017-18 με πρώτη στη βαθμολογία την ΑΕΚ. Δεν πήγαν στο γήπεδο οι αεκτζήδες για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Ούτε να δουν την ομάδα τους να κερδάει τον Λεβαδειακό, το πήρε το ματσάκι με 2 -0, ημέρα Σάββατο, σα σήμερα 21 Απριλίου. Εξήντα χιλιάδες κόσμος πλάκωσε στο ΟΑΚΑ για να... προστατεύσει την ΑΕΚ. Να την υπερασπιστεί. Να στείλει ''μήνυμα'', πως αν βγουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ τον ΠΑΟΚ, εμείς οι 60 κι άλλοι 160 χιλιάδες θα την κάνουμε καλοκαιρινή την Ελλάδα.
 
Την 25η αγωνιστική και στις 11 Μαρτίου είχε γίνει το αλησμόνητο παιχνίδι ΠΑΟΚ -ΑΕΚ στην Τούμπα με την μπούκα του Ιβάν Σαββίδη και το σιδερικό στην κωλοτσέπη. Δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση, τελικά Η ΑΕΚ πήρε το ματς στα χαρτιά με 3 - 0. 
Η αγωνία ότι δεν θα δικαιωθεί η ΑΕΚ ήταν το… απόκρυφο κίνητρο της μαζικής προσέλευσης στο ΟΑΚΑ. Με την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ οι αεκτζήδες φόρα παρτίδα ΠΙΕΖΑΝ… προληπτικά μην τυχόν και διαταραχτεί η κατάσταση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Δικαιολογημένος ο φόβος των αεκτζήδων. Ελλάδα είναι εδώ. Ένα μπουρδέλο. Ψηφίζεις «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα του Τσίπρα και βγαίνει «ΝΑΙ». Βγάζεις αντιμνημονιακή κυβέρνηση και προκύπτει μνημονιακή. Κοιμάσαι το βράδυ μ’ αυτή τη βαθμολογία και ξυπνάς μ’ άλλη.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΕΣ