ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ...

 
Ένα ακόμα παιχνίδι Ολυμπιακού- ΑΕΚ μια ώρα μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναίκός. Βάλτε να πάνε, πήγανε. Κερδίζουν οι γηπεδούχοι Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ, δεν κερδίζουν. Χάνουν; Ποιος να ξέρει! Εύκολο φαίνεται το προγνωστικό, αλλά δεν... πιάνεται. Ποιος προβλέπει το αποτέλεσμα, έστω και χωρίς να πέσει μέσα στο σκορ, σε Καραϊσκάκη και Τούμπα; Ο τζόγος στη μπάλα είναι  επιστήμη και κονομάει αυτός που είναι και... τυχερός. Τελειώνει το ματς και ο ηττημένος π.χ. έχασε ευκαιρίες. Συμβαίνει. Ο νικητής είχε κι αυτός ευκαιρίες, αλλά δεν του  αξίζει η νίκη. Και λοιπόν;
 
Σημασία έχει τι θα γραφτεί στο φωτεινό πίνακα. Το τελικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό θα παίξουν οι τέσσερις ομαδάρες. Και όπως κάτσει η μπίλια θα έχουμε ένα διαφορετικό σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Πριν τη σέντρα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν από 69 πόντους, ο Ολυμπιακός  63 και 60 ο ΠΑΟΚ.
 
Χαστούκι στον Ολυμπιακό αν χάσει. Είναι ήδη νοκ - άουτ από το κύπελλο και ποντάρει τα ρέστα του στο πρωτάθλημα. Έχασε, χαίρετε. Νίκησε, πλησίασε στους τρεις βαθμούς την ΑΕΚ και ελπίζει στη συνέχεια διότι υπάρχουν άλλε πέντε αγωνιστικές. 
Τι θα γράψουν στον πίνακα. Που σημαίνει όλα τα λεφτά ποιο θα ΄ναι το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει. Τι να το κάνεις αν η ομαδάρα. η μια και η άλλη, παίξει καλύτερα, ήταν άτυχη, την  αδίκησε το κοράκι, το βαρ και η βροχή, αν κάνει χαλάστρα ο παππούς και κατουρήσει από τον ουρανό.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΕΣ