Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...

 
Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ο Μαρινάκης με τις αλλεπάλληλες κατηγορίες του, για τη βρωμιά του ποδοσφαίρου. Για τα υπόγεια που σκαρώνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Σε ποιον τα λέει όλα αυτά; Για όποιον έχει κουκούτσι μυαλό αυτό που κάνει ο Μαρινάκης είναι να ρίχνει λάσπη στους τίτλους του Ολυμπιακού.
Τι είναι ο Ολυμπιακός, εξωγήινος είναι; Τα τελευταία 12 χρόνια, από το 2010 μέχρι και το 2022, ο Ολυμπιακός με Μαρινάκη ιδιοκτήτη και  αφεντικό, κατέκτησε δέκα (αριθμός 10) πρωταθλήματα. Τι έγινε στην Ελλάδα σ' ένα χρόνο ,μέσα! Μαγικά πράγματα; Ήρθε τούμπα ο πλανήτης, η μέρα έγινε νύχτα, χάθηκε ο ήλιος, στέρεψε το νερό, εξαφανίστηκαν τα πέλαγα, διαλύθηκαν τα βουνά; 
Δεν είναι δυνατόν να έγιναν τεκτονικές αλλαγές. Ούτε ο Τσίπρας να ήταν ο Μαρινάκης. Είναι τόσο της πλάκας, της πολύ πλάκας αυτά που σαλιαρίζει ο Τσίπρας, τόσο γελοία, τόσο ανόητα, που δεν σου κάνει κέφι να γελάσεις. Ψηφίστε με και θα κάνω...αλλαγή, λέει ο μπροστινός του Σύριζα. Σε ποιον τα λέει; 
Η αλλαγή δεν είναι ανέκδοτο, όπως την πλασάρει ο Τσίπρας. Ούτε ο Θεός, από τη μια μέρα στην άλλη  είναι σε θέση να κάνει αλλαγή χωρίς επανάσταση, Χωρίς να χύσει αίμα, Χωρίς να τουμπάρει την κατάσταση.
Εγώ είμαι σούπερμαν και άιρον μαν, και μπορώ να κάνω αλλαγή, επιμένει ο Τσίπρας. Στο ίδιο παραμύθι και ο Μαρινάκης. Δεν έχω καμιά σχέση με την πραγματικότητα του ντόπιου ποδοσφαίρου. Μέχρι χθες που σήκωνα το ένα μετά το άλλο πρωτάθλημα η Ελλάδα ήταν ένα άλλο κράτος. Με άλλες ομάδες, άλλα κόμματα, άλλα ΜΜΕ, άλλους κατοίκους. 
Διαβαστε ακομα:

VAR, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ