Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΑΙ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΠΟΙΑ ΑΕΚ;

 
Τα δυο τελευταία χρόνια πρωταθλητής, παρακαλώ, ο Ολυμπιακός και δεν μπορούσε, ούτε στο Καραϊσκάκη να πάρει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έκανε πρωταθλητισμό (φώτο,από προηγούμενο ματς των δυο ''αιωνίων''). Χρειαζόταν τη νίκη προχθές Δευτέρα εναντίον των πράσινων ο Ολυμπιακός όχι μόνο για να σπάσει το σερί του αντιπάλου. Κι όταν λέμε Ολυμπιακός δεν εννοούμε τους παίκτες που χθες φόρεσαν τη φανέλα κι αύριο Θα γίνουν παρελθόν. Εννοούμε το πνεύμα της νίκης που πέρασε στα αποδυτήρια η ιδιοκτησία της ΠΑΕ. 
Ασόβαρο να λέγεται και να γράφεται ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε για την...  ΑΕΚ. Μιλάμε για Ολυμπιακό, όχι τα Άσπρα Χώματα και τα Πράσινα Πουλιά, Πέρα από το εντελώς υποτιμητικό, ότι ο Νο 1 του ελληνικού ποδοσφαίρου πάλαιψε στο γήπεδο όχι για πάρτη του ,αλλά για... τρίτη ομάδα, ξεχνούν όσοι λένε αυτές τις μπούρδες το εξής; Ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για τους τρεις πόντους της νίκης. 
Να πάει στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή και να τελειώσει τη σαιζόν στην τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ πλεονεκτεί στη ισοβαμία και παίρνει αυτός την προνομιούχα τρίτη θέση, αν κερδίσει. Τώρα, με τη νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός και με ισοπαλία αφήνει πίσω του τον ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ