ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΛΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ

 
Ένας κόσμος χάρηκε. Δεν είναι λίγο αυτό. Είναι λαϊκή γιορτή. Λαός είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ, της πρωταθλήτριας 2023. Μια μάζα ανθρώπων, τους είδαμε από την τηλεόραση στο γήπεδο μέσα και απ' έξω, Είναι κι αυτοί που δεν είδαμε, κι αυτοί που δεν πήρε το μάτι μας είναι ο περισσότερος κόσμος οπαδών της ομάδας. Όλοι αυτοί με τα κιτρινόμαυρα στις εξέδρες σκαρφαλωμένοι και οι άλλοι εκτός οπό το οπάπ αρένα που πήγαν για να βιώσουν τη μαγική βραδιά, όλοι μαζί δεν είναι ούτε το 5% τα εκατό των αεκτζήδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λαϊκό, όχι μόνο ποδοσφαιρικό μέγεθος η ΑΕΚ. Και μέγεθος όχι σε ποσότητα, κάτι περισσότερο. Μια πραγματικότητα. Ένα οπαδκό κοινό, με κοινή την αγωνία για τη συγκεκριμένη ομάδα. Με κοινή επιθυμία για τη νίκη, για την κατάκτηση τίτλων και τη ψυχική ευφορία. Αυτό πάνω απ' όλα περιμένει ο πιστός της ομάδος. Ο κάθε πιστός, της κάθε ομάδας. Την επικράτηση απέναντι στους αντιπάλους. Και να εισπράξει χαρά. Να του μείνει η χαρά, να τη νοσταλγεί αύριο και μεθαύριο.
Αυτό συνέβη. Τελικά νικήτρια στο μαραθώνιο αναδείχθηκε η ΑΕΚ. Δύσκολα. Έκοψε το νήμα λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό και μπροστά από τον σκληροτράχηλο Παναθηναϊκό, το φαβορί Ολυμπιακό και το αουτσάιντερ ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ