ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΙΟ, ΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ

 
Τα μπινελήκια της ζωής του άκουσε και διάβασε ο Σλούκας επειδή δεν συμφώνησε, μάλιστα αμέσως στον Ολυμπιακό. Χωρίς δεύτερη συζήτηση και γιατί όχι χωρίς όρους να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα. 
Είναι δυνατόν το κωλόπαιδο να το συζητάει και να έχει οικονομικές απαιτήσεις! Τιμή του να τον θέλουμε στην ομάδα. 
Έτσι τον θέλει ο οπαδός τον ποδοσφαιριστή, τον μπασκετμπωλίστα, τον όποιον του όποιου αθλήματος. Να υπηρετεί τις... ιδέες και τα... ιδεώδη της ομαδάρας, της μοναδικής στη γη. Έτσι είναι. Καμιά άλλη ομάδα δεν είναι σαν τη δική μας. Ο παίκτης οφείλει να ΄ρχεται σ' εμάς, όπως οι μοναχοί στο Άγιο Όρος.
Δεν κατάλαβα. Και ο καλόγερος όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, δεν πάει κουτουρού μπουγάτσα σ' ένα, στο όποιο μοναστήρι. Κάνει την επιλογή του. Σ' αυτή, όχι σ' άλλη μονή.
Την έσπασε στα γαβράκια ο Θεσσαλονικιός Σλούκας. Έχει παρουσία σε 7 τελικούς της ευρωλίγκα και είναι πια στα 34, επόμενο το παιδί επόμενο να ψάχνεται ποια να ΄ναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια. Αυτά δεν ισχύουν στον... νταβατζή! Ο οπαδός είναι ο νταβατζής, ο λεγάμενος, ο  γαμώ και  δέρνω στο χώρο. Ο υπεράνω μεγαλομέτοχων, αθλητών, προπονητών δημοσιογράφων. Ποιοι είναι όλοι αυτοί μπροστά στον οπαδό, στον θεό του σύμπαντος στα γήπεδα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ 2004... ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ