ΓΙΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 
Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας. Λάθος! Ο διεθνής μπασκετμπωλίστας δεν έφυγε από κανέναν Ολυμπιακό. Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με την ανώνυμη εταιρεία Ολυμπιακός και ελεύθερος πλέον πήγε σ' άλλη εταιρεία. Σ' άλλον εργοδότη. Δεν πρόδωσε κανέναν Ολυμπιακό, δεν εγκατέλειψε κανέναν Ολυμπιακό, ούτε προτίμησε τα... ιδεώδη του Παναθηναϊκού.
Στην πραγματικότητα ο Σλούκας (1990) στη τρίτη του θητεία στον Ολυμπιακό ποτέ δεν έπαιξε για κανέναν Ολυμπιακό. Έπαιζε πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ΚΑΕ, την καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την οποία είχε συμβόλαιο. Όπως έκανε όποτε άλλαζε φανέλα ομάδας. Και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή του πρόσφερε συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους. Σχεδόν υπερδιπλάσια απ' την προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλοι

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ο λατρεμένος των γάβρων Βασίλειος Σπανούλης (1982) έκανε δυο θητείες στον Παναθηναϊκό πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, με το που επέστρεψε από τις ΗΠΑ. Και κάθε φορά πριν ο Σπανούλης ανανεώσει, η αγωνία στο κόκκινο αν τελικά θα συμφωνήσει στο ποσό με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έχει ξανασυμβεί μετακίνηση επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μπασκετμπωλίστα και λογιστή και μασέρ από την μια στην άλλη ανώνυμη εταιρεία. Και θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να συμβεί είναι να αποδεχθεί ο φανατικός οπαδός τέτοια ''προδοσία''. Γι' αυτό σε κάθε παιχνίδι, όποτε ο Σλούκας θα 'ναι αντίπαλος του Ολυμπιακού θα πέφτουν τα μπινελήκια από την εξέδρα των φανατικών οπαδών.

Διαβαστε ακομα:

ΕΓΩΓΗΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΕΣ