ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ... ''ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ''

 
Μην τρομάζετε με τη φώτο. Αποκλείεται ο γιος του Ιβάν να μονάσει, να ντυθεί καλόγερος και να κλειστεί σε μοναστήρι. Επί του θέματος...
... Τι πάει να πει ''κοινή συναινέσει'' διαλύσανε το γάμο. Πάει να πει ότι γαμπρός και νύφη συμφώνησαν ότι ο ένας δεν κάνει κέφι τον άλλον. Το ότι χωρίσανε χωρίς να τσακωθούνε, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, δεν σημαίνει πως όσο ήντουσταν μαζί περνούσαν τρισευτυχισμένοι. Όχι, βέβαια.
Πέταξε και χάθηκε ο Ζοζέ Μπόντο από τον ΠΑΟΚ, ο αθλητικός διευθυντής. Ο ίδιος ήθελε να την κοπανήσει ή η παρέα που κρατάει τα κλειδιά του  μαγαζιού δεν γούσταρε άλλο τον Πορτογάλο; Τον άνθρωπο που ήρθε με σχέδια μεγάλα και όνειρα ονειρεμένα για έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό. Να μετατραπεί η ομάδα σε σούπερ κατάσταση, σ' άλλο επίπεδο, πέρα από τα γνωστά και τετριμμένα ελληνικά.
Το πόστο του Μπόντο στην ΠΑΕ, σε κάθε ΠΑΕ, της Ελλάδος ή εκτός Ελλάδος, είναι... πονηρό. Αυτή είναι η αλήθεια. Πεντακάθαρος να 'ναι ο άνθρωπος, όταν έχει λόγο, μάλιστα τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές, κάθε πρόταση του βρωμάει. Κάθε απόφαση του προκαλεί την υποψία. Δικαιολογημένα ή όχι, άσχετο.
Σημασία έχει πως ο 57χρονος Μπόντο ήρθε στην Τούμπα με... προοπτικές και ελπίδες και πριν καλά καλά ξεκινήσει να αποδίδει το έργο (;) του, έγινε παρελθόν. ''Κοινή συναινέσει'',  όμως.
Διαβαστε ακομα:

... ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!