ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΕΝΤΕΡΗ- ΘΑΝΟΥ ΤΟ 2004

 

Γράψανε για το τροχαίο, λέει, την παραμονή της έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του 2004, στην Αθήνα. Το θυμηθήκανε με ενδιαφέρον επετειακό, για την... ατυχία του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, οι οποίοι έχασαν τους αγώνες κι ένα μετάλλιο.

Τι, όμως, έγινε στ’ αλήθεια κι όχι στο στητό, για να μην εμφανιστούν, όπως είχαν κληθεί, οι δύο Έλληνες πρωταθλητές στον έλεγχο αντιντόπιγκ; Και, τελικά, να γίνει το παγκόσμιο σούσουρο. Η Ελλάδα να διοργανώνει ολυμπιακούς και δύο μεγάλες ελπίδες της να τους έχει φάει ένα... μοτόσακο;

Ούτε ο Χρήστος Τζέκος, ο προσωπικός τους προπονητής... ήξερε που βρισκόντουσαν εκτός ολυμπιακού χωριού οι Κεντέρης, Θάνου, οι οποίοι, και στο παρελθόν δύο φορές δεν ανταποκρίθηκαν όταν τους κάλεσαν για αντιντόπιγκ. Τελικά, μέσω... Ερυθρού Σταυρού οι δύο δρομείς επισημάνθηκαν στην Γλυφάδα, και ξεκίνησαν, αλλά πριν φθάσουν στο ΟΑΚΑ, κατέληξαν στο ΚΑΤ. Λόγω ενός μαϊμού τροχαίου.

Στο νοσοκομείο τα δύο «θύματα» του τροχαίου, ως τραυματίες πήραν φάρμακα, ανακατεύτηκαν τα αίματα τους, άρα δεν είχε κανένα νόημα να γινόταν αντιντόπιγκ, μάλιστα όταν ήδη είχε παρέλθει το όριο χρόνου.

Απών, λοιπόν, ο Κεντέρης, ο ολυμπιονίκης του 2.000 στα 200μ., και οι αγνοί Έλληνες φίλαθλοι στο στάδιο χιουχάιζσν τους δρομείς του τελικού! Ως υπαίτιους(;) της απουσίας του Κεντέρη.

Διαβαστε ακομα:

ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ