ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός χθες στο Βέλγιο προκαλεί ήδη ερωτηματικά για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Αλήθεια, μ΄ αυτή την προβληματική ομάδα σε τι μπορεί να ελπίζει στην Ελλάδα. Προκρίθηκε, βέβαια, σε βάρος της μέτριας Γκενκ, μιας αντιπάλου ολοφάνερα ανίκανης και στη έδρα της να αποκλείσει κι αυτόν τον Ολυμπιακό.
Μετά το 70 μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, τότε αξιώθηκε να κερδίσει το παρθενικό του κόρνερ ο νικητής με 1 -- 0 στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Και αφού η Γκενκ στη χθεσινή ρεβάνς ξεκάθαρα δήλωσε αδύναμη να πάρει την πρόκριση και από το 65 έμεινε με δέκα παίκτες. Το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο 95 με τον Αλεξανδρόπουλο. Συμβαίνει κι αυτό.
Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ποιος το περίμενε ένα παιχνίδι ανοικτό, μετά το ρευστό 1 - 0 του πρώτου αγώνα, να είναι τόσο φτωχό σε ποιότητα και σχεδόν χωρίς φάσεις στα δυο τέρματα. Και το άλλο απρόβλεπτο. Το 1 - 0 έκανε η Γκενκ με πέναλτυ που το κτύπησε δυο φορές.
Επί της ουσίας. Πέρα από την πρόκριση εντύπωση προκάλεσε η μειωμένη απόδοση του Ολυμπιακού, τόσο στο σύνολο, όσο και ατομικά σε αρκετούς παίκτες της ενδεκάδας. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙΕΡΙ ΑΝΡΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ