Η ΓΑΒΡΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

 
Έβαλε το γκολάκι ο Σωτήριος Αλεξανδρόπουλος, χάρισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση, την είπαν και ''σωτηρία'', μίλησε το παιδί, αλλά απέφυγε να αποκαλύψει το πως και γιατί μυήθηκε στην... ιδεολογία της νέας του ομάδας. Είπε μόνο πως είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, πως είναι δεμένος συναισθηματικά με τον Ολυμπιακό,,, Μέχρι εκεί.
Δώδεκα χρόνια ήταν το παιδάκι από την Κηφισιά στον Παναθηναϊκό, αλλά στο αίμα του και στο πνεύμα του δεν πλησίασε καν η βαζελίτιδα. Το έπαθε στον Ολυμπιακό, που μετράει μέρες μόνο. Είδες τι κάνει η δύναμη της... ιδεολογίας!
Τι λέμε; Ό,τι θέλει αμολάει ο καθένας. Τα μέσα τι ρόλο παίζουν; Της κυρούλας που ξεπλένει, που καθαρίζει το μπουρδέλο κάθε φορά που η πουτάνα αλλάζει πελάτη. Αυτός είναι ο ρόλος τους.
Ο κάθε Αλεξανδρόπουλος, λοιπόν, είπε αυτά που είπε, αλλά δεν είδα ούτε ένα μμε να τον πιάνει από το αυτί. Τι σαχλαμάρες σαλιαρίζεις, επαγγελματίας είσαι, σήμερα εδώ, αύριο εκεί. Μια στην Σπόρτιγκ της Πορτογαλίας, μια στον Ολυμπιακό. Ποιος, όμως, να τα βάλει με τον οπαδό! Έτσι είναι. Μια ψυχρολουσία στο Σωτηράκη είναι επίθεση στην ιδεολογία του οπαδού, του γάβρου.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ, Ο KING MARCUS