ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

 
Κανένα πρόβλημα να συναντηθεί φανερά και να φωτογραφηθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Αλαφούζο π.χ,, τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν θα συμβεί με τον Μαρινάκη. Γιατί; Επειδή θα επιβεβαιώσει τις ''βρώμες'' που κυκλοφορούσαν. Ότι το αφεντικό του Άρεως είχε σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. 
Λέμε τι κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ότι ήταν κώλος και βρακί Μαρινάκης και Καρυπίδης. Ήταν! Σήμερα, εδώ και καιρό, οι δυο τους τα έχουν σπάσει και πλέον άλλο είναι το κόλπο. Ο Καρυπίδης, μάλιστα, τα λέει αλλοιώς, μάλλον έχει λόγο να καταφέρεται σε βάρος του προέδρου  του Ολυμπιακού. Κι όχι μόνο για ξεκάρφωμα.
Επί της ουσίας. Άλλο μέγεθος ο Άρης, άλλο πόσο ζυγίζει ο Καρυπίδης. Και επειδή ο Θοδωρής μειονεκτεί σε κιλά, δείχνει πως είναι ανοιχτός, καθόλου αντιδραστικός στην περίπτωση που βρεθεί επενδυτής. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι υπάρχει ή όχι θέμα, πάντα θα σέρνεται το έτσι και το αλλοιώς με τις ''κινήσεις'' του Καρυπίδη. Αν βρίσκει πλάτη με τον Μαρινάκη ή  μ' άλλον cowboy του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...