Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ... ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 
''Είναι ντροπή για τον Καρυπίδη με τα όσα έχει απολαύσει από τον Μαρινάκη να μιλάει έτσι για τον Μαρινάκη. Θα πρέπει να πηγαίνει στην εκκλησία και να προσεύχεται στον Μαρινάκη , σαν την κότα που πίνει νερό και κοιτάει τον ουρανό και λέει ευχαριστώ. Είναι ντροπή να λέει αυτά από την ώρα που χρωστάει την επιβίωση του στον Μαρινάκη''. Αυτά είπε ο γνωστός Αλέξης Κούγιας και δεν τα είπε...όλα. Επειδή είναι άντρας και τιμάει τα ανδρικά του εργαλεία, σύμφωνα με δικά του λόγια. Που σημαίνει ότι υπάρχουν κι... άλλα που δεν λέγονται και αφορούν τον μεγάλο Μαρινάκη και τον άλλοτε προστατευόμενο του μικρό Καρυπίδη.
 
Για μια στιγμή. Γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βοηθούσε τον Καρυπίδη; Και τον Άρη, βέβαια. Και βοηθούσε, μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο μεγαλομέτοχος του Άρεως να είναι υποχρεωμένος στον εφοπλιστή Μαρινάκη.
 
Λίγο ενδιαφέρει αν ο Κατρυπίδης δεν είναι σωστός άνθρωπος, δεν ξέρει να εκτιμά τη βοήθεια του ευεργέτη του και έχει το θράσος να βγάζει γλώσσα στον Μαρινάκη. 
 
Άλλο είναι το θέμα, που αγνοεί ο πολέμιος της διαφθοράς και της διαπλοκής στο πρωτάθλημα Αλέξης Κούγιας. Γιατί ο Μαρινάκης βοηθούσε και με ποιο τρόπο τον Καρυπίδη. Αυτό είναι το θέμα. Και γιατί το αφεντικό του Άρεως σταμάτησε να δέχεται τη βοήθεια του Μαρινάκη και- όπως λέγεται στην πιάτσα - ψάχνεται με άλλον ισχυρό του πρωταθλήματος.   
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ