ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΣΕΡΒΙΑ...

 
Πήρε τοπ παγκόσμιο η Γερμανία και της αξίζει. Και θα ήταν πικρό να κερδίσει στον ημιτελικό τις ΗΠΑ και να χάσει στον τελικό από την Σερβία. Δεν είμαι ειδικός στο μπάσκετ, αλλά περίμενα νίκη της Σερβίας. Ανθρώπινο. Οι Γερμανοί κέρδισαν τους Αμερικάνους και μάλλον επόμενο ήταν να ξεφουσκώσουν στον τελικό. Και από την άλλη οι παικταράδες της Σερβίας να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
Τελικά, έχασε την παρτίδα η Σερβία. Αυτό έγινε, όχι τόσο ότι κέρδισε η Γερμανία, με κορυφαίο τον τρομερό , αραπάκι Ντένις Σρέιντερ. Η Σερβία έπαιξε μπάσκετ βαλκανικό, παραδοσιακό, παλαιοκομματικό  Από την άλλη οι πολεμιστές Γερμανοί αγωνίστηκαν αμερικάνικα. Μπάσκετ της εποχής μας. 
Κάποτε στο μπάσκετ ΗΤΑΝ η Σερβία, Η Γιουγκοσλαβία. ΉΤΑΝ. Και η Γερμανία είναι πολύ μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο κι έχασε από την... Ιαπωνία. Και η Βραζιλία ΉΤΑΝ στην μπάλα και ψάξε βρες πότε θα ξαναπάρει τα πρωτεία.
Ο 30χρονος Ντένις Σρέιντερ έφυγε από τους Λέικερ για το Τορόντο του Καναδά. Ο πατέρας του, μακαρίτης, Γερμανός, γεννήθηκε στην Γερμανία από μητέρα Αφρικάνα. Μ' αυτόν λες η Γερμανία έπαιζε με έξι..
Διαβαστε ακομα:

ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ