ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟ... ΞΕΡΟΥΝ!

 
Μεγάλο παιχνίδι απόψε ΑΕΚ- Ολυμπιακός. Μεγάλο και τεράστιο διότι αντίπαλοι είναι δυο βαρειές φανέλες και οι 22 στο χορταράκι θα παλαίψουν για τη νίκη. Όποιος θαρρεί πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με σκοπιμότητα, δεν θα κυνηγήσει το τρίποντο, έχει άγρια μεσάνυχτα. Αφήνουμε τους επαγγελματίες στο γηπεδικό χώρο και ερχόμαστε στη μαγεία τη εξέδρας. Στους οπαδούς, στα μπετά και  στις μπαμπακένιες πολυθρόνες μπροστά στην τηλεόραση. Μεγάλη, έξτρα γκουντ μέρα για τον οπαδό η σημερινή, από το πρώτο λεπτό στο ξύπνιο του.
 
Για παράδειγμα ο αεκτζής. Η σκέψη του είναι δοσμένη στη νίκη. Στην πίστη για την νίκη. Στην ελπίδα για τη νίκη. Την ώρα, μάλιστα, του αγώνα είναι παραδομένος στη γκράντε επιθυμία του. Να νικήσει. Ποιοι παίκτες και προπονητής! ο ίδιος ο οπαδός θα νικήσει. Ποια ομάδα! Ό,τι λέμε. Η ομάδα, οι παίκτες θα παίξουν για τον βασιλιά. Τον οπαδό. Κανένας και τίποτα δεν υπάρχει, ομάδα, πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, προπονητής, όλοι κυκλοφορούν για πάρτη του οπαδού. 
 
Χωρίς τον πελάτη όλοι θα ήταν κρυμμένοι. 
 
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ο οπαδός και των δυο αντιπάλων βιώνει σπέσιαλ και έντονα συναισθήματα. Χάνει όποιος δεν μαστούρης με ομάδα. Είναι στην πείνα, στην άγνοια, στη γύμνια αληθινών τρανταγμών της ψυχούλας του.
Διαβαστε ακομα:

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ 6- 0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ