ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

 
Να μη γίνει το ντέρμπυ με τους ξένους διαιτητές που ορίστηκαν. Να αντικατασταθεί ακόμα και ο τέταρτος διαιτητής, να φέρουν άλλους. Ο Μαρινάκης τα λέει αυτά, παραμονές του αποψινού αγώνα στη Φιλαδέλφεια. Που είμαστε, ρε; Περιττή η ερώτηση. Είμαστε εκεί που είμασταν. Πάντα. Αμετακίνητοι. 
Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα είπε στα ίσα. Η ΕΠΟ βρωμάει, οι ορισμοί και ξένων ρέφερυ είναι ενάντιοι στον Ολυμπιακό, κατόπιν παραγγελίας. 
Σα να βγαίνει ο Κασσελάκης και να βγάζει στημένο το αποτέλεσμα της κάλπης στις εκλογές. Δεν κέρδισε καθαρά ο Μητσοτάκης. Ο Κούγιας αναρωτήθηκε αν ο Κασσελάκης λέγεται Ο ή Η Στέφανος. Τι, δηλαδή; Να απαντήσει ο  ή  η Στέφανος στον δικηγόρο; 
Τι να του πουν του Μαρινάκη; Ότι οι διαιτητές που φέρνουν δεν παίρνουν χαρτάκι; Ότι είναι δύσκολο, ακόμα και ο ''μιλημένος'' διαιτητής να κάνει το έγκλημα σε τόσο πολυσυζητημένο παιχνίδι, και απ' απευθείας δοσμένο από την τηλεόραση. 
Περίεργο. Γιατί μόνο ο Μαρινάκης χρωματίζει τα νερά του πρωταθλήματος; Περίεργο να μην τα θολώνουν κι άλλοι πρόεδροι. 
(Στη φώτο, οι Ιταλοί διαιτητές- που  χαρακτηρίστηκαν ''μαφιοζοι'' από τον Ολυμπιακό- μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 3-1 στο Καραϊσκάκη δήλωσαν πως δεν θα ξανασφυρίξουν στην Ελλάδα, μετά απ' όσα τους έκαναν).
Διαβαστε ακομα:

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΛΟΥΜ!