ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑΣ... ΚΑΣΕΛΛΑΚΗΣ

 
Ο Μαρινάκης τα κατάφερε στη Φιλαδέλφεια, με την ισοπαλία 1- 1 που απέσπασε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ πήρε πέναλτυ που δεν χτυπήθηκε ποτέ και πέτυχε γκολ που δεν μέτρησε. Ο δε Ολυμπιακός ισοφάρισε με αμφισβητούμενο γκολ. Η μέγιστη επιτυχία του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού! Σχεδόν στημένο πριν τον αγώνα είχε βγάλει τον Πορτογάλο διαιτητή ο εφοπλιστής και εκδότης και το κοράκι τα κατάφερε να... διαψεύσει τον πρόεδρο της διοργανώτριας του πρωταθλήματος. 
Πέραν της διαιτησίας το παιχνίδι ήταν αντάξιο μιας αληθινά κορυφαίας σύγκρουσης δυο διεκδικητών του τίτλου. Και οι δυο αντίπαλοι έδειξαν τις δυνατότητες τους και μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησαν το ενδιαφέρον του θεατή. Από την ΑΕΚ έλειπε ένας.... Κασελλάκης! Ο παίκτης που θα έδινε έναν αέρα νικητή και υπεροχής. 
Δεν ήταν το φαβορί η ΑΕΚ και με την απόδοση της το επιβεβαίωσε πανηγυρικά  Έκανε πολλά λάθη και στις προσωπικές κόντρες έχανε τη μπάλα και το ματς τούμπαρε σε βάρος της. Έπαιξε χωρίς ηγέτη, χωρίς έναν Κασελλάκη, έναν παίκτη που έφερε τα πάνω κάτω στον Σύριζα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές.
Δεν υπάρχει νικητής στο ντέρμπυ ΑΕΚ - Ολυμπιακός, αλλά και ηττημένος. Και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ που ήθελε περισσότερο τη νίκη δεν είναι χαμένη, παρά το ''Χ'', παρά την απώλεια δυο ακόμα βαθμών, πάλι στην έδρα της. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αφετηρία, έχει πολύ δρόμο μπροστά.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...