Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ 1 -1 ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ

 
Την ελληνική ομαδάρα την θέλω... ομαδάρα και στην Ευρώπη. Όχι, βέβαια, παράλογα πράγματα, αλλά λογικά και ρεαλιστικά. Τέλος πάντων να είναι ομαδάρα διότι δείχνει το μπόι της και εκτός συνόρων. Τι να την κάνω την ομαδάρα όταν ανεβαίνει να ζυγιστεί μόνο στην εγχώρια πλάστιγγα.
Ο Ολυμπιακός. Έκανε τρεις νίκες στο Καραϊσκάκη με ομάδες εκτός κόλπου. Κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και εκτός έδρας τα πήγε πολύ καλά. Το αποτέλεσμα που πήρε τον ανεβάζει, του δίνει κύρος και δικαιώματα στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη τι χαμπάρια, μάστορα; 
Απόψε στις δέκα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την γερμανική Φράιμπουργκ, την οποία είχε παίξει με προπονητή τον Μίτσελ. Οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου είναι η αγγλική Γουέστ Χαμ- το φαβορί- και η άπειρη σέρβικη Μπάτσκα Τόπολα.
Μια νέα αρχή κάνει ο Ολυμπιακός,με πρωταρχικό στόχο να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν φαίνεται προς το παρόν! Το ότι ξεκίνησε τη σαιζόν με νέο προπονητή, νέο τεχνικό διευθυντή και 16 μεταγραφές. Καλό, πολύ καλό αυτό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δείχνει έτοιμος να πιάσει τους στόχους του. 
Στη φώτο, από τη νίκη 3-0 της Φράιμπουργκ στο Καραίσκάκη, Σεπτέμβριο του  2022.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...