ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...

 
Τρία γκολ στην Αγγλία! Απίστευτο. Και νίκη εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο γήπεδο μιας ξεχωριστής βρετανικής ομάδας, της Μπράϊτον, φανέλας μικρής, αλλά υψηλής αγωνιστικής αξίας. Πέτυχε η ΑΕΚ το αλησμόνητο 3-2 και οι  αεκτζήδες για χρόνια πολλά θα έχουν να θυμούνται... Το συγκεκριμένο θαύμα της ομάδας τους. Ένα αποτέλεσμα που δεν προκύπτει συχνά και δεν επαναλαμβάνεται... Αλήθεια, ποιος να φανταστεί την αντιποδοσφαιρική σκέψη, ότι είναι σίγουρη η νίκη και στη Φιλαδέλφεια, σε βάρος της Μπράϊτον...
Με Άγιαξ και Μαρσέιγ, ποια περιθώρια να έχει η πρωταθλήτρια ΑΕΚ στον όμιλο του  γιουρόπα. Κανένα! Κλείνει τον κύκλο των έξι αγώνων και τελειώνει τελευταία στη βαθμολογία. Ποιος να σχολιάσει σαν ανεπιτυχή την παρουσία της ΑΕΚ και πάλι στην Ευρώπη, με τρεις αντιπάλους ανώτερους της; Κανένας.
Να, όμως, που όλα ανατράπηκαν με το χθεσινό 3-2 εκτός έδρας. Πράγματι ανατράπηκαν; Αν γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο, δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να στεκόμαστε στο αποτέλεσμα του ενός αγώνος. Τίποτα περισσότερο. Στο 3 -2. Το τι θα γίνει αύριο δεν το γνωρίζει ούτε ο θεός του ποδοσφαίρου. Καμιά θεότητα της μπάλας.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ