ΠΑΟ - ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 
Είναι ένα άλλο ματς το αποψινό, στις εννέα. Μεγάλο παιχνίδι και με τις σπουδαίες νίκες των δυο αντιπάλων ζεστές ακόμα. Η αύρα του εκτός 3-2 της ΑΕΚ στην Αγγλία και του 2 -0 του ΠΑΟ επί της επίσης ανώτερης Βυγιαρεάλ ακολουθεί μέχρι σήμερα τα δυο ελληνικά κλαμπ. Αυτό, όμως, που θα δούμε είναι άλλο πράμα...Ένα άλλο παιχνίδι, με υψηλό βέβαια ενδιαφέρον για το .αποτέλεσμα. Ιδού, η κατάρα του ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα! Θα κερδίσουμε; Μήπως χάσουμε. Και για να μη χάσουμε, να μην πάρει το τρίποντο ο αντίπαλος, θα κάνουμε όσα μπορούμε, φανερά και παρασκηνιακά.
Λερώνουν το παιχνίδι με τη νοσηρότητα τους. Οπαδοί και διοικήσεις. Να πάει να γαμηθεί το προίόν. Το θέαμα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα είναι το αποτέλεσμα. Από την άλλη, το γήπεδο διασύρει, εκμηδενίζει, απομυθοποιεί κάθε προσπάθεια ελέγχου του αγώνα. Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Και όλα τα βλέπουν οι κάμερες. Η σύφιλη, όμως, παραμένει σύφιλη, δεν θεραπεύεται. Είναι ο φόβος μην τυχόν μας τη φέρει ο πούστης ο αντίπαλος.
Μας φτάνει το περισσότερο από 90%. Κανένας όσο βρώμικος είναι, όσο ισχυρός στο παρασκήνιο, δεν είναι δυνατόν να επηρεάσει το αποτέλεσμα σε ποσοστό περισσότερο από 5-10%. Τι λέμε! Τεράστιο ποσοστό είναι το 5 και το 6 τα εκατό. Μιλάμε για μπάλα, όπου μια - αριθμός 1-  φάση επηρεάζει αποφασιστικά ένα ματς. 
Η κατάρα! Το αποτέλεσμα δηλητηριάζει το παιχνίδι. Την ομορφιά του πράγματος. Το πιθανότερο σενάριο ,που απλά θα ξαναπαιχθεί και μετά το αποψινό ντέρμπυ. Κόσμος και μμε θα σταθούν σε μια φάση, σε δυο φάσεις για να βγάλουν το συμπέρασμα. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 2 -3