ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΤΑΝ... ΝΤΟΠΑ

 
Στο ματσάκι με τον Βόλο εκτός έδρας η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 και με ζόρια.  Αυτά δεν ταιριάζουν σε ομάδα κορυφής. Σε ομάδα που κυκλοφορεί νταμπλούχα. Με πρωτάθλημα και κύπελλο στην τσέπη. ΑΕΚ σημαίνει ότι έχεις το διπλό παρμένο από χέρι, εκτός βέβαια απροόπτου, διότι στη μπάλα όλα μέσα είναι. Μη λέμε πολλά...
Όταν η ΑΕΚ καθαρίζει στα ίσα, όχι από τύχη, το ντέρμπυ στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα μπαίνουν σ' άλλη βάση. Δεν ισχύει πλέον θα παίξουμε και επειδή είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε. Αυτά πλέον δεν υπάρχουν. Τι υπάρχει; Κερδίζω οπωσδήποτε. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα εγώ θα το πάρω το τρίποντο. 
Το διπλό με τον Παναθηναϊκό λειτουργεί σα ντόπα στους παίκτες της ΑΕΚ .Σα μια... υποχρέωση. Τους αφαιρεί κάθε... δικαιολογία αν πουλήσουν τζάμπα βαθμούς. Είσαι ΑΕΚ και δεν λέει τίποτα επειδή ήσουν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχες την κατοχή, είχες και τις ευκαιρίες. Κέρδισες στο γήπεδο σου τον Πανσερραίκό; Όχι.. Αυτό έχει σημασία. 
Από του  χάρου τα δόντια γλύτωσε η ΑΕΚ την περασμένη σαιζόν στο ΟΠΑΠ αρένα από τον Ατρόμητο. Ο αντίπαλος είχε κλασικές ευκαιρίες, όχι μια και δυο, τελικά η ΑΕΚ κέρδισε 1 -  0 με πέναλτυ στις καθυστερήσεις. Απόψε η πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ