Η ΑΕΚ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...

 
Οκτώβριος του 2022, παιχνίδι όγδοης αγωνιστικής. Για δεύτερο ματς πρωταθλήματος στο νέο μαγικό γήπεδο της η ΑΕΚ και παραλίγο να πάθει τη γκέλα της αρκούδας. Να μην κερδίσει τον Ατρόμητο. Να χάσει από τον Ατρόμητο. Να το ξαναπούμε; Στη μπάλα όλα είναι μέσα. Και από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Ατρόμητος ομάδα μικρομεσαία, με μοναδική αγωνία πως να τη βγάλει, μην τυχόν και βρεθεί στην β΄ εθνική, τελικά έχασε 1-0 με γκολ από χτύπημα πέναλτυ του Άμραμπατ στο... 94.
Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, πήρε και  το κύπελλο, ο δε Ατρόμητος επίσης πήγε καλά, όγδοος με 38 πόντους στο πρωτάθλημα, πριν ξεκινήσουν τα play-out. Απόψε τι θα γίνει. Όποιος ξέρει να το πει και σε μας.
Ποια Μπράιτον και  ποιος Παναθηναϊκός. Άλλο ματς είναι αυτό στις εννέα στη Φιλαδέλφεια. Με μια ΑΕΚ ήδη με μείον τέσσερις βαθμούς απώλεια. 
Πέντε γκολ έχει δεχθεί η ΑΕΚ στα  τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Και οι τέσσερις ομάδες που έπαιξε την.. παραβιάσανε! Ασφαλώς δεν θα βγει στο γήπεδο με σκοπό μη φάει πάλι γκολ, αλλά να πάρει παραμάζωμα τον Ατρόμητο, αντίπαλο δίχως νίκη και γκολ 3 - 8. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟ - ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ