''ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ'' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΟΧΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ... ΜΠΡΑΙΤΟΝ!

 
Καθαρή νίκη 2 - 0 του ΟΦΗ στην έδρα του και ένα παιχνίδι... εύκολο εναντίον της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, η οποία απλά απογοήτευσε. Τόσο, ώστε μόνο σαν θριαμβεύτρια της περασμένης σαιζόν δεν έμοιαζε. Αν οι πρωταθλήτριες είναι σαν την χθεσινή ΑΕΚ, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Να κατεβάσουμε ρολά στο πρωτάθλημα.
Ήταν ένα ματσάκι. Κάπως πήγε να στρώσει στο βήτα ημιχρόνιο, στην ''προσπάθεια'' της ΑΕΚ να ισοφαρίσει το γκολ από το 5 κιόλας των μαχητικών γηπεδούχων. Των αποφασισμένων να μη χάσουν, τουλάχιστον. Κέρδισαν, όμως, διότι ο αντίπαλος, η ΑΕΚ σε εκνευριστικά slow motion ρυθμό απλά άλλαζε μπαλιές σε οριζόντιο και... πισινό παιχνίδι ''ανάπτυξης'' ,Μ' άλλα λόγια η ΑΕΚ ''έπαιζε'' ακριβώς όπως βόλευε τους ψυχωμένους γηπεδούχους, συνήθως και νικητές στις προσωπικές μονομαχίες.
Κέρδισε εκτός έδρας  στο Μπράιτον και στη Λεωφόρο η ΑΕΚ, αλλά στο Γεντί Κουλέ του ΟΦΗ πήγε για να... χάσει. Είχε τη μπάλα η ΑΕΚ, στην πραγματικότητα ο ΟΦΗ την άφηνε να την κυκλοφορεί χωρίς πάθος και θυμό, και η πρωταθλήτρια δεν πίεζε, δεν έκανε ευκαιρίες, δεν έφτανε στην περιοχή του αντιπάλου. Πως, λοιπόν, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό; Η μεν ΑΕΚ περίμενε (;) τη νίκη από τον ουρανό να κατέβει, ο δε ΟΦΗ δεν ήθελε να χάσει. και τελικά με το σπαθί του πήρε περισσότερα από το ''Χ''. 
Στη φώτο το 1- 0 του ΟΦΗ στο 5.
Διαβαστε ακομα:

ΓΑΒΡΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ