ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η... ΕΛΠΙΔΑ

 
Στη δεύτερη θέση του ομίλου η Ελλαδάρα ομαδάρα και όλοι ελπίζουν στην πρόκριση. Και το πολυπαιγμένο σουξέ της... ελπίδας είναι στα πολύ επάνω του μετά τη νίκη εκτός  με την ανύπαρκτη Ιρλανδία και εν όψει τουθ αποψινού αγώνα με την Ολλανδία στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όταν είσαι μικρός, αλλά είσαι και φουκαράς κυκλοφορείς με την... ελπίδα. Και μάθε το πανάκριβο μυστικό: Ο μικρός και φουκαράς παραμένει στους αιώνες μικράς και φουκαράς ακόμα κι αν γίνει πραγματικότητα η... ελπίδα του.
Με την ευκαιρία: Παρακολούθησα το ματς ΑΕΚ - Άγιαξ και εντυπωσιάστηκα με την ολλανδική ομάδα. Πανεπιστημιακού επιπέδου ποδόσφαιρο. Άλλαζαν τη μπάλα με τέτοια ταχύτητα και ευστοχία και νόμιζες ότι η ΑΕΚ έπαιζε ποδόσφαιρο γειτονιάς. Σχολή. Και να σκεφτείς ότι ό Άγιαξ βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι. 
Για να περάσει από τον όμιλο η εθνική χρειάζεται να αφήσει στην τρίτη θέση την Ολλανδία. Θυμίζω ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι η Ελλάδα έχασε 3-0 (φώτο). Υπ' όψιν , η εθνική έχει να παίξει, επίσης στη Φιλαδέλφεια με την πρωτοπόρο του ομίλου Γαλλία, η δε Ολλανδία στη συνέχεια έχει στο τσεπάκι δυο νίκες. Με Ιρλανδία εντός και εκτός με Γιβρατάλ.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ