ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΟΥΝΕΣ Ο... ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

 
Ταλέντο ο διεθνής Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού. Όσα κι αν γράφουν κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όσο κι αν προσπαθούν, είναι αδύνατον να αλλάξουν το DNA του 31χρονου από τα Τρίκαλα. Να τον χρίσουν ηγέτη. Είναι αυτός που είναι. Το έχει καταδείξει στο γήπεδο. Δεν γεννήθηκε ηγέτης, πέραν της αξίας του. Κατόπιν τούτου, όσα πρωτοσέλιδα ζωγραφίσουν για πάρτη του, δεν θα τον κάνουν… ηγέτη. Αρχηγό. Οδηγητή. Μπροστάρη.

Για να ταξιδεύει ο Φορτούνης χρειάζεται χάρτη. Οπωσδήποτε. Να ξέρει εκ των προτέρων ποιες είναι οι διαδρομές στην πορεία του. Αν ήταν ράτσας ηγετικής, τότε αυτός θα δημιουργούσε περάσματα στις δυσκολίες του ταξιδιού.

Δεν λες αέρα πατέρα ηγέτη τον κορυφαίο του γηπέδου όταν αυτός στον εύκολο αγώνα κάνει βόλτες. Σα να πάει κρουαζιέρα, με πλήρωμα τους συμπαίκτες του.

Καλός παίκτης ο Φορτούνης, αλλά στα ζόρια την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και ψάχνει το κουβαδάκι του στην παραλία. Να φτιάξει πύργους στην άμμο.

Ο κωλοπετσωμένος καπετάνιος είναι ηγέτης όταν στη φουρτούνα ψάχνει να βρει τη λύση. Και πέφτει στην πάλη με το τσουνάμι, να βγάλει το παπόρι από τη δύσκολη. Αυτό δεν το έχει ο αγέλαστος Φορτούνης στην ποδοσφαιρική γενετική του ταυτότητα.

Λάθος, λοιπόν, να στηριχθεί ο Ολυμπιακός στο ανύπαρκτο ηγετηλήκι του Φορτούνη. Άλλο παίζω, άλλο βοηθώ την ομάδα, άλλο την σπρώχνω, την οδηγώ, την καθοδηγώ. Είναι χάρισμα κανείς να ξελασπώσει την ομάδα όταν βρισκόταν εγκλωβισμένη, όταν ο αντίπαλος την έχει πιάσει από το λαιμό. .

Ο Κώστας Φορτούνης γεννήθηκε το 1992, στις 16 Οκτωβρίου.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η... ΕΛΠΙΔΑ