Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΣΑΛΙΑ

 
Δεν παίζεται η ΑΕΚ. Δηλαδή; Της αξίζει η νίκη και με σκορ, αλλά πως κερδίζει είναι το μυστήριο... Στα δυο τελευταία ματσάκια για το πρωτάθλημα κέρδισε 3-0 στη Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό και χθες 3-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ναι, αλλά πώς κέρδισε! Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πώς...
Ναι μεν έχει την κατοχή η ΑΕΚ, ναι μεν την υπεροχή, όμως όχι και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Και ο Παναιτωλικός και μέσα στη Φιλαδέλφεια είχε τα πεντάλεπτα του, και τις ευκαιρίες του.  Το ίδιο και  χθες ο Αστέρας, ο οποίος μόνο έκπληξη δεν θα ήταν αν είχε προηγηθεί στο ημίχρονο. Να, όμως, που το γκολ το έβαλε η ΑΕΚ στο ημίχρονο.
Κυριαρχεί η ΑΕΚ στο γήπεδο, αλλά δεν σου δίνει τη σιγουριά πως θα φτιάξει αληθινές ευκαιρίες. Και ότι θα σκοράρει... Όπως κόντρα στον ΟΦΗ, έτσι και με αντίπαλο τον Αστέρα η ΑΕΚ ήταν... υποτονική στο ημίχρονο. Τελικά, πήρε το τρίποντο με το εντυπωσιακό 3- 0. Και στη συνέχεια την περιμένει ο Ολυμπιακός της Μασαλίας. Την Πέμπτη είναι το ματς με την Olympique de Marseille.
Ματσάρες γίνονται στον όμιλο της ΑΕΚ. Της ΑΕΚ, βέβαια, αφού είναι πρώτη στη βαθμολογία, προς το παρόν... Τέσσερα παιχνίδια έχουν γίνει, τρεις ισοπαλίες! Τη μοναδική νίκη η ΑΕΚ, Το 3 - 2 εκτός με την Μπράιτον. Τα ''Χ'' είναι το 1 - 1 ΑΕΚ - Άγιαξ, το 2 - 2  Μαρσέιγ- Μπράιτον και το 3 - 3 'Άγιαξ - Μαρσέιγ.
Διαβαστε ακομα: