ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...

 
Τελείωσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ΄δηλαδή ούτε το μισό της διαδρομής, και οι μισές σχεδόν ομάδες άλλαξαν προπονητή. Το λέμε σεμνά, δεν μιλάμε για σουτάρισμα κανονικό. Φοβερό, ε! Επαγγελματικό ποδόσφαιρο λένε και οι... επιχειρηματίες των ΠΑΕ  δεν ξέρουν τι θέλουν, τι κάνουν, και κρίνουν τον πιο στενό τους συνεργάτη, το πρώτο βιολί της ορχήστρας τους από το πως θα κάτσουν τα αποτελέσματα. 
Δεν υπάρχουν κριτήρια! Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί επιλέγουν αυτόν ή εκείνον προπονητή. Τι ακριβώς ψάχνουν σ' αυτόν κι εκείνο τον επαγγελματία στον οποίο παραδίδουν τα αποδυτήρια της ΠΑΕ. Όλα αποφασίζονται στην τύχη. Όλα είναι στον αέρα. Απόδειξη πανηγυρική ότι δεν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του [προπονητή. Ενώ το επιθυμητό είναι να ανανεωθεί.
Να, οι ''αλλαγές'' προπονητών μέχρι σήμερα:
- Στη θέση του Απόστολου  Τερζή ο - πάλι στον Άρη - Άκης Μάντζιος, που στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε κριθεί ακατάλληλος. 
- Ο Γιάννης Πετράκης πήρε τη θέση στον πάγκο του Παναιτωλικού, αντί του Γκάμπριελ Σούρερ.
- Ο Σέρβος Σάσα Ίλιτς αντικατέστησε τον Ουαλλό Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο.
- Μετά από περίπου ενάμισυ χρόνο έγινε παρελθόν στο Βόλο ο Κώστας Μπράτσος και επέστρεψε στην ομάδα ο Άνχελ Λόπεθ.
- Όπως αναμένονταν εξεδιώχθη από τον Ολυμπιακό ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Μαρινάκης ψώνισε τον κάποτε πρώην του Αστέρα Τρίπολης Πορτογάλο Κάρλος Καρβαλιάλ.
- Στη Κηφισιά ο Δανός Νταίηβιντ Νίλσεν στη θέση του Κώστα Αναστασίου.
- Τελείωσε από τον ΟΦΗ ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας και η ΠΑΕ ψάχνει ποιον επόμενο θα απολύσει.

 Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ''4'' ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ!