ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ

 
Προπονηταράς ο Τούρκος Φατίχ Τερίμ. Κορυφαίος. Το ερώτημα είναι τι ψάρια θα πιάσει στην στην τρίτη έξοδο του από την Τουρκία. Δυο φορές την έκανε στο εξωτερικό, και τις δυο στην Ιταλια και τα πράγματα δεν του ήρθαν δεξιά. Χωρίς κανείς να του αποδώσει ευθύνη. Στην Μίλαν έκατσε μόνο πέντε μήνες και πάλι πριν λήξει το συμβόλαιο του έφυγε από τη Φιορεντίνα. 
Στον Παναθηναϊκό έρχεται, μάλλον τον φέρανε για να πάρει το πρωτάθλημα. Μεγάλος και κυρίως έμπειρος προπονητής, προχωρημένης ποδοσφαιτρικής σχολής, αλλά τα πράγματα είναι σκούρα - θεωρητικά... Τι φιλοδοξίες να έχει ένας 70χρονος σαν τον Φατίχ Τερίμ και τι να έχει να αποδείξει ο άνθρωπος στον Παναθηναϊκό; Σε ξένη χώρα, σε πρωτάθλημα που  \δεν το ξέρει ο γιος Τουρκοκύπριου, και σε μια ΠΑΕ που απ' αυτόν περιμένει μόνο ένα πράμα,. Το πρωταθληματάκι. Να το πάρει ο Παναθηναϊκός, και να μην το πάρουν Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Λουτσέσκου.
Το ότι ο Τούρκος, στα χαρτιά της Γαλατά σεράι, όπως κι ο μπασκετικός του Παναθηναϊκού Εργκίν  Αταμάν, είναι άσχετος με το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό δεν το ξεπερνάς εύκολα. Άλλο να έρθει το καλοκαίρι, να κάνει την προετοιμασία, πριν ξεκινήσει το πρωταθληματάκι, κι άλλο στη μέση της σαιζόν και να πάρει την ομαδα καβλωμένη στην κορυφή του πρωταθλήματος.. Και να ξυπνήσει τα άγρια θηρία, όχι πως κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου τίποτα Μελισσανιδηδες και Μαρινακηδες. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ