ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

 
Τα είπε πολύ καλά ο Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Δικαιολογημένα, λοιπόν, καλοπλασαρίστηκαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Μαρινάκη στα ελεγχόμενα από τον Ολυμπιακό μέσα. Αν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού θα τα έλεγε ακόμα πιο χοντρά ο Κούγιας.
Έτσι είναι. Άλλο πρόεδρος, άλλο αντιπρόεδρος. Τι πάει να πει αντιπρόεδρος; Στο φινάλε δεν είναι μόνο ένας ο αντιπρόεδρος. Στην ΑΕΚ, επί ιδιοκτησίας Τροχανά, ο Αλέξης Κούγιας ήταν πρόεδρος. Κανονικό αφεντικό. Και ήταν μοναδικός, μόνο αυτός πρόεδρος. Και έλεγε ό,τι ήθελε, δηλαδή ό,τι είχε ανάγκη να ακούσει το υγιές ποδόσφαιρο.
Για την υγεία του πρωταθλήματος, ρε, γαμώτο... Γι' αυτό κι όχι κάτι άλλο αγωνίζεται ο Κούγιας. Γι' αυτό έχει φορέσει ουκ εστί ο αριθμός τη φανέλα ομάδων. Και πάντα στα χαρακώματα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Κι αν στο παρελθόν θα συμφωνούσε με τον Αλαφούζο, να υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό, την ομάδα της προσωπικής του οπαδικής αδυναμίας, θα το έκανε για τον ίδιο λόγο. Να δώσει τη μάχη για ένα καθαρό πρωτάθλημα. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ