ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 
Για κλοπή μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού (φώτο). Το ίδιο και ο δήμαρχος Πειραιά, και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Μώραλης, μάλιστα, στη γραμμή που χάραξε ο Κούγιας, ζήτησε... πολιτική παρέμβαση. Μ΄ άλλα λόγια να κάνει κάτι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, διότι δεν πάει άλλο.
Ασόβαρα πράγματα. Δεν είναι σε θέση η ομάδα και πέφτει το σύνθημα, το γνωστό και μεταχειρισμένο από την εποχή που βγήκαν οι λάσπες. Μας αδίκησε η μαυροφόρα, ο διαιτητής,  που στο καιρό μας μόνο μαύρα δεν φοράει. Άσχετο.
Επί της ουσίας. Τι μπορεί να κάνει ο Μητσοτάκης. Μπορεί μόνο μια τρύπα στο νερό. Δηλαδή; Να τραβήξει μια απόφαση να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να κάνει. Και αυτό το μαϊμού μέτρο δεν πρόκειται να κόψει τη φόρα της εγκληματικής οργάνωσης που έχει στο σημάδι τον Ολυμπιακό. 
Χάνει 4-0 στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, ο οποίος απλά μειώνει σε 4 -2. Τι να πει ο Κούγιας; Τίποτα δεν είπε. Ο δικηγόρος τα είπε όλα χθες μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Δεν κώλωσε ο άνθρωπος διότι, όπως ομολόγησε, δεν έχει ανάγκη οικονομικό πρόβλημα, είναι επιτυχημένος επαγγελματικά. 
Γραφικότητες.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..