ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..

 
Έχασε ο Ολυμπιακός και από την ΑΕΚ και το ρεσιτάλ Αλέξη Κούγια μετά το τέλος του ντέρμπυ, μάλλον δεν ήταν έκπληξη. Ο απόλυτος φασισμός! Να μη βλέπουν την πραγματικότητα, να μη δέχονται την ήττα και να παρουσιάζουν τα μαύρο για άσπρο. Ένας προβληματικός Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, με μηδέν ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, έχασε από αντίπαλο που ήταν ομάδα. Αυτό που δεν ήταν ο Ολυμπιακός, και κατάφερε απλά να εκμεταλλευθεί μια γκέλα της πρωταθλήτριας και να μειώσει σε 2-1.
Την περασμένη σαιζόν η ΑΕΚ κέρδισε 3-1 στο Καραϊσκάκη και ο Μαρινάκης πέταγε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του παιχνιδιού... Χθες ο Κούγιας ανέλαβε ρόλο ''κυβερνητικού εκπροσώπου'' και αμόλησε απίθανα πράγματα.... Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα και την κουμαντάρει ένας υπάλληλος της ΕΠΟ. Συμβαίνει κι αυτό, λοιπόν. Ένας τίποτας αρχηγός μαφιόζικης συμμορίας.
Η οποία μαφιόζικη συμμορία πιάνει κορόιδο και τον Αλαφούζος, καναλάρχη και κοτζάμ εφοπλιστή, δίνοντας του χαριστικά κανένα πέναλτυ... Δηλαδή; Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟ, κατά τον Κούγια, έχει επαφή με την εγκληματική οργάνωση, κι αυτή τον κάνει πλάκα.. 
Κρίμα τις μάχες για την κάθαρση και την εξυγίανση του Αλέξη Κούγια... Σαράντα χρόνια ταμένος ο δικηγόρος στον αγώνα τον κάλο, αλλά δεν έχει καταφέρει τίποτα πέραν της προσωπικής του προβολής. Η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει να κουμαντάρει, να έχει τον έλεγχο, μάλιστα πλέον φανερά, στα ίσα.
Θα περίμενε κανείς να κάνει κριτική στον Μαρινάκη ο Κούγιας, που πονάει για τον Ολυμπιακό, περισσότερο από τον μεγαλομέτοχο του. Επειδή ο εφοπλιστής και εκδότης και καναλάρχης και ό,τι άλλο βλέποντας τα χάλια την ομάδας του κάνει αλλαγή προπονητή και νέα συμβόλαια μεταγραφών ποδοσφαιριστών. Για ποιο λόγο; Δεν έχει πρόβλημα η ομάδα, ο αρχιμαφιόζος υπάλληλος της ΕΠΟ είναι το πρόβλημα.   
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ...