ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ Η ΑΕΚ ''ΝΙΚΗΣΕ'' 0 - 0 ΤΟΝ ΑΡΗ

 
''Νικήτρια'' βγήκε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τον Άρη, ο οποίος απέτυχε να κερδίσει την κατώτερη αντίπαλο του. Η πρόκριση, βέβαια, θα κριθεί στη ρεβάνς, στην έδρα του Άρεως, αλλά  κρίνουμε τη πρώτη αναμέτρηση στη Φιλαδέλφεια, ένα ματσάκι χωρίς γκολ, 
Ο μεν Άρης πήρε εκτός ''θετικό'' αποτέλεσμα, αλλά κόντρα σε μια αγνώριστη ΑΕΚ. Σε μια ομάδα που σε καμιά περίπτωση έδωσε την εικόνα πρωταθλήτριας. Τι συμβαίνει; Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν κοιτάει μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο. Και τις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας του. Την Κυριακή κιόλας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ ,με τι μούτρα να απαιτεί ξανά πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα. Οι ελληνικές ομάδες, πολύ περισσότερο από τις ευρωπαϊκές, δεν σηκώνουν να τραβήξουν πρόγραμμα με αλλεπάλληλα παιχνίδια σκληρού ανταγωνισμού, το ένα πίσω από το άλλο. Έτσι ο Αλμέιδα έπαιξε χθες ένα κρίσιμο αγώνα με ομάδα αγνώριστη. Με πολλές αλλάγες. 
Ο Άρης το έχασε το ματς. Δεν το κέρδισε. Ναι μεν πήρε εκτός ισοπαλία, αποτέλεσμα θετικό, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα του αντιπάλου, να κάνει έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Ποιος ξέρει ποια ΑΕΚ, αγωνιστικά και ψτυχολογικά, θα βρει στη ρεβανς.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ 6 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ 63 ΠΑΙΚΤΕΣ...