ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΕΚ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΓΡΑΦΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

 
Αποκλείστηκε από το κύπελλο η νταμπλούχος του 2023 ΆΕΚ και ήδη έχασε τον έναν τίτλο του 2024.Πέρασε ο Άρης που δεν έχει τα κυβικά για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και ποντάρει στον τροχό της τύχης για να επαναλάβει την κατάκτηση του κυπέλου, στην περασμένη του ζωή. Τοπ 1970 ο Άρης είχε ευτυχήσει να να σηκώσει την κούπα όταν κέρδισε στον τελιΚό τον ΠΑΟΚ.  
Τι έγινε χθες στο Βικελίδης; Η τράπουλα κάθισε υπέρ της ΑΕΚ, διότι σκόραρε όταν κάνει τσάρκα στο γήπεδο ο διάβολος της μπάλας. Στην πιο διαβολική ώρα του αγώνα, στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Για να είμαστε ακριβείς στις καθυστερήσεις. Η ΑΕΚ, όμως, ενώ της ήρθε κουτί το θρίλερ και δεν ήταν ικανή να ντουμπλάρει τα σκορ και δέχθηκε την ισοφάριση, Το πιο επώδυνο γι' αυτήν ήταν πως έδωσε ελπίδες στον αντίπαλο.
Πράγματι, με ηθικό πλέον και εμπιστοσύνη ότι έχει ελπίδες για πρόκριση οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη. Σ' ένα ματς θρίλερ και με άγνωστο, άγραφο σενάριο. Η παρτίδα όλη κρίθηκε στην αδυναμία της ΑΕΚ να σκοράρει.κι έτσι το έργο να οδηγηθεί στην παράταση. Αυτή ήταν η εισαγωγή της ΑΕΚ, στη αποτυχία της. 
Στα πέναλτυ σήκωσε τον Άρη ο 33χρονος και από το 2018 στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης Ισπανός τερματοφύλακας Χούλιαν Κουέστα (φώτο) που απέκρουσε δυο εκτελέσεις.
Διαβαστε ακομα:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ Η ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ... ΑΓΝΩΣΤΟΥ