ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

 
Πάνε να το ξεφτυλίσουν και το στημένο ματς. Έχετε ακουστά την ιστορία του μαλάκα; Υποπτευότανε την γυναίκα του ότι ξενοπηδιέται, ενώ το κορίτσι το έκανε μόνη της. Να σας την πω.

Πού ήσουνα, πού πήγες, τι έκανες εκεί, ποιον είδες, γιατί καθυστέρησες, μου είχες πει ότι δεν είχες ραντεβού με τον γιατρό, και μετά την μάνα σου γιατί δεν ήρθες κατ' ευθείαν σπίτι. Τέτοια. Την είχε τρελάνει την φουκαριάρα.

Οπότε μια ημέρα της την πέφτει κάποιος και η λεγάμενη δεν το πολυσκέφθηκε. Πες από αντίδραση στον άντρα της, πες για να τον τιμωρήσει, διότι της είχε κάνει τη ζωή πατίνι, πες γιατί ξαφνικά της ήρθε η επιθυμία να την καταβρέξει ένας κανονικός αρσενικός.

Ύποπτο, είπε η εταιρεία που εντοπίζει τα στημένα ματς για λογαριασμό της UEFA. Κι αυτό, ρε! Όχι ακριβώς πως το στήσανε οι δύο ομάδες, αλλά μπερδεύτηκαν κάποιοι ψάξε βρες για λόγους στοιχηματικούς. Και λες. Πού θα πάει αυτή η βιόλα; Δεν σταματάνε να στέλνουν στην ΕΠΟ μια λίστα με 2-3 ύποπτα ματς κάθε τόσο. Γελοιοποιείται η έννοια “στημένο ματς”.

Μη γίνει το άλλο, όπως με το κορίτσι. Δηλαδή; Αφού είναι ύποπτη η ομάδα μου, να σκεφθεί ένας πρόεδρος ΠΑΕ, επειδή κάποιοι που δεν τους γνωρίζω με στήνουν για να κονομάνε εκείνοι, γιατί να μην την στήσω εγώ την ομαδούλα, να κονομήσω εγώ.

Άσε το άλλο. Μια αγγλική εταιρεία είχε ζητήσει 140.000 ευρώ από την ΕΠΟ για να παρακολουθεί ποια ματς στο πρωτάθλημα προκαλούν υποψίες.

Μην το ξεχάσω. Το κορίτσι, αφού γλυκάθηκε την πρώτη φορά, στη συνέχεια, τον πέθανε στο κέρατο τον σύζυγο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ