ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

 
Επιτυχία και δεν την αμφισβητείς με τίποτα. Ο Αλέξηε Κούγιας μιλάει δημόσια όχι σαν Κόυγιας, αλλά σαν εκπρόσωπος του κυνηγημένου Ολυμπιακού. Πως όμως! Λες και γεννήθηκε γάβρος. Λες και υπηρετεί τον Ολυμπιακό από την κούνια του. Αυτό δεν είναι απλά επιτυχία, είναι σούπερ ντούπερ επικοινωνιακό επίτευγμα.
Σαράντα χρόνια κάνει αυτή την προσπάθεια ο δικηγόρος, Να εξαφανίσει τη βρωμιά από το πρωτάθλημα. Και δεν τα έχει καταφέρει, σε πείσμα των συνεχών προσπαθειών του, από διάφορα μέτωπα. Πήγε σε πολλές ομάδες, έγινε ιδιοκτήτης αρκετών ομάδων κι αυτό μόνο για να πολεμήσει το παρασκήνιο. Δεν τα κατάφερε, όμως. Ποια είναι η επιτυχία του, λοιπόν;
Επιτυχία είναι να πάρει στα χέρια του το μικρόφωνο της δημοφιλέστερης ομάδας. Του Ολυμπιακού. Κι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του είναι να πραγματοποιήσει τον υπέρτατο στόχο του. Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. 
Το τελευταίο που είπε ο αντιπρόεδρος του Μαρινάκη: '' Ενισχύουμε με μεταγραφές τον Ολυμπιακό προκειμένου να νικήσουμε και τη διαιτησία και το VAR''. Αυτή θα είναι η απόλυτη μαγκιά. Και θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ίδιον, τον Κούγια. Λυπηρό! Μετά την εξυγίανση αναμένεται η παραίτηση Κούγια. Η εξαφάνιση του. Δεν θα έχει πλέον λόγο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ