ΣΕ ΝΑΡΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 
Άντρας και γυναίκα φιλιούνται στο κρεβάτι. Μία τέτοια σκηνή στο σινεμά, είπε ο μαιτρ των ταινιών θρίλερ και μυστηρίου Άλφρεντ Χίτσκοκ δεν φτάνει για να κερδίσει την προσοχή του θεατή. Χρειάζεται ο σεναριογράφος να τοποθετήσει και μία ωρολογιακή βόμβα κάτω από το κρεβάτι των δύο εραστών. Ενδιαφέρον μονάχα; Ο σκηνοθέτης θα έχει εξασφαλισμένη και την αγωνία του θεατή.

Με μία κουβέντα και απότομα. Στο πρωτάθλημα το έργο έχει αγριέψει. Το πράμα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Ο γιατρός μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ελπίδα εκτός αν αφαιρεθεί ένα… κομμάτι του σώματος που έχει προσβληθεί από καρκίνο.

Αφαιρέθηκε ένα βαθμός από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό δεν έγινε για να τιμωρηθεί η ομάδα, αλλά να αντιμετωπιστεί το κακό που προκαλούν οι χούλιγκαν. Αυτό είναι το νόημα της ποινής. Τα τελευταία χρόνια είναι έκπληξη σε αγώνα με αντιπάλους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, να μην γίνουν επεισόδια! Τέτοιας έκτασης με συνέπεια να αφαιρούνται βαθμοί και να γίνονται αγώνες σε άδειες κερκίδες.

Από το 2014 έχουν αφαιρεθεί βαθμοί, κι όχι μόνο μια φορά, απ' όλες τις μεγάλες ομάδες, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μία τρύπα στο νερό. Αντί οι ποινές να φοβίσουν τους ταραξίες, να τους κάνουν λιγότερο… εκδηλωτικούς, συμβαίνει το κόντρα πλάνο. Οι ίδιες οι ΠΑΕ ρίχνουν λάδι στη φωτιά μετά τη γνωστοποίηση της ποινής.

Αν το πρωτάθλημα ήταν λαβωμένο με σουγιά όσο αφορά την καχυποψία ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, το νέο τραύμα λες προέρχεται από γιαταγάνι.

Διαβαστε ακομα:

ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΙ ΣΛΙΠΑΚΙΑ