ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 
Κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και τον έδιωξε από την κορυφή την βαθμολογίας. Στο νέο επεισόδιο του πρωταθλήματος, 20η ημέρα του σήριαλ, η ΑΕΚ, αφού έδειξε πόσο εύθραυστη είναι σ' όλο το αγωνιστικό της κορμί, κέρδισε με δυο γκολ- ανέκδοτο τον ΟΦΗ, και πέρασε στην δεύτερη θέση. Νίκη και ο Ολυμπιακός, με τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα, αποδεικνύοντας πως δύσκολα φτάνει στο τρίποντο αν ο αντίπαλος αποφασίσει να μην του το επιτρέψει.
Ο πόλεμος στο πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά και επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλοι. Αν έκατσαν έτσι ή αλλοιώς τα αποτελέσματα. 
Νέα φάση και την προσεχή αγωνιστική, την 21η, με το ντέρμπυ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ που παραμένει σταθερά σοβαρός και αξιόπιστος υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του σταρ στα καλλιστεία, θα παίξει στο Περιστέρι, αφού προηγουμένως θα ξέρουμε αν ο τοπικός Ατρόμητος περάσει ή όχι στο κύπελλο κόντρα στον Παναθηναίκό. Η ΑΕΚ έχει ένα ακόμα ματσάκι στη Φιλαδέλφεια και την ευκαιρία να δώσει πάλι δικαιώματα στον αντίπαλο, αυτή τη φορά στον Αστέρα Τρίπολης.
Διαβαστε ακομα:

ΣΕ ΝΑΡΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!